Bella Roma - Termeni si conditii

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

Acest site apartine © BELLA ROMA | GOSPODARUL INTARZIAT SRL, CUI: 39007748, Nr. Reg. Com. J37/197/2018

In calitate de administrator al site-ului bellaroma.ro, ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care a-ti agreat sa le respectati.

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre BELLA ROMA si utilizatori / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Declinarea responsabilităților

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putând diferi de imagini în orice mod, în ceea ce priveşte culoarea, aspectul, textura, etc. Nu suntem răspunzători pentru posibilele diferenţe de culoare între cea de pe ecranul dvs. şi cea a produsului în sine.

BELLA ROMA nu răspunde de eventualele defecţiuni/deficiente ale produselor cumpărate prin comandă online, şi nu poate fi trasă la răspundere în nici un fel; singura sa obligaţie este de a înapoia banii clientului dupa returnarea produsului.

BELLA ROMA nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare pe site în ceea ce priveşte preţurile sau alte date/detalii legate de produse, directe sau indirecte. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Denunțarea unilaterală

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul ce rezultă din comanda în cel mult 14 zile de la data acceptării livrării. BELLA ROMA se obligă să ramburseze sumele încasate de la acest consumator în maxim 14 de zile numai dupa reurnarea produselor in conditiile specificate.

Preturi si transport

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte. Toate preţurile includ TVA. Costul final al tranzacției va include valoarea produselor comandate şi valoarea transportului. Plata se poate face prin oricare din modalitățile de plată acceptate. Ne rezervăm drepul de a schimba preţurile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când considerăm necesar, daca sau modificat preturile de achizitie sau pretul afisat este eronat.

Comenzile sunt trimise prin firma noastra de curierat rapid specializat. 
Termenul normal de prelucrare si livrare a unei comenzi este de minim 15 minute, dar modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de tipul de comanda.

Promoţii şi concursuri

BELLA ROMA îşi stabilieşte singură regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează. Data începerii şi terminării acestor promoţii este specificată pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu.

Prelucrarea datelor cu caracter personal


BELLA ROMA colecteaza si prelucreaza urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon si adresa IP de unde se acceseaza magazinele online. Scopul colectarii si prelucararii datelor personale sunt: facturare, informarea clientilor, email sau telefonic, cu privire la comenzile plasate in magazinele online, la noutati sau oferte. Asigurăm securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal pe care ni le încredintati, prin proceduri stricte și măsuri de protejare a lor, revizuite periodic.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul bellaroma.ro si site-urile partenere poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. 
Stergerea datelor personale se face la cerere prin email (prin email-ul prin care este inregistrat utilizatorul) sau telefon, distrugerea facturilor se poate face dupa durata minima de pastrare conform legilor in vigoare.

BELLA ROMA poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare: furnizori de servicii de curierat, servicii de plata / bancare, servicii de marketing, alte companii cu care putem avea programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate conform prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate catre institutiile statului abilitate in acest sens confom legilor in vigoare.